Οι εξαγωγές παραδοσιακών προϊόντων της Πελοποννήσου σε πρώτο πλάνο (pics,vid)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Οι εξαγωγές παραδοσιακών προϊόντων της Πελοποννήσου σε πρώτο πλάνο (pics,vid)

Φεβρουάριος 01, 2016 - 13:12

Η περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη, πραγματοποίησε μία εκδήλωση στην οποία επιχειρηματίες της Πελοποννήσου, είχαν την δυνατότητα να προχωρήσουν σε συνεργασίες με Γερμανούς επιχειρηματίες. Στην συνάντηση η οποία έγινε το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, βρέθηκε ένα δίκτυο επαγγελματιών στον τομέα των τροφίμων από την Γερμανία. Να αναφέρουμε ότι η περιφέρεια Πελοποννήσου και τα προϊόντα της είναι ήδη γνωστά στους ξένους τουρίστες οι οποία παραθερίζουν στην χώρα μας.

Η περιφέρεια Πελοποννήσου πάντα αρωγός σε τέτοιες δράσεις, προσπάθησε να φέρει σε επαφή τους Γερμανούς επιχειρηματίες, με παραδοσιακά τοπικά προϊόντα, όπως το λάδι, οι ελιές, τα σύκα, τα γλυκά του κουταλιού, αλλά και τα τυροκομικά προϊόντα της Πελοποννήσου.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης βρέθηκε σε αυτή την εκδήλωση και μίλησε στους Γερμανούς επισκέπτες για τα ποιοτικά προϊόντα της περιφέρειας αλλά και για τις και  σχέσεις της περιφέρειας με την Γερμανία.

Τα προϊόντα αυτά τα οποία παρουσιάστηκαν είπε ο κ. Τατούλης έχουν ιδιαίτερη θέση στην διατροφική αλυσίδα και έχουν να κάνουν με την ευεξία του ανθρώπου.

Το ArcadiaPortal βρέθηκε σε αυτή την συνάντηση και συνομίλησε με επιχειρηματίες από την Πελοποννήσο που βρέθηκαν εκεί. Επίσης άκουσε τον σχολιασμό των επιχειρηματιών για αυτή την πρωτοβουλία , οι οποίοι έδωσαν προτάσεις για ακόμα περισσότερες παρόμοιες εκδηλώσεις.

Η Πελοπόννησος είναι ένας ευλογημένος τόπος ανέφεραν, ο οποίος έχει καλά και ποιοτικά προϊόντα τα οποία έχουν μεγάλη ζήτησης το εξωτερικό. Τέτοιες διοργανώσεις τους ωφελούν πολύ τόνισαν και τους ανοίγουν νέους δρόμους συνεργασιών και επαφών με ξένους επιχειρηματίες οι οποίοι ενδιαφέρονται σοβαρά για τα προϊόντα τους.

Έφη Καστραντά

ArcadiaPortal.gr Οι εξαγωγές προϊόντων της Πελοποννήσου σε πρώτο πλάνο