Εξιχνιάστηκαν ακόμη έξι περιπτώσεις κλοπής και απόπειρας κλοπής, στη Λακωνία

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Εξιχνιάστηκαν ακόμη έξι περιπτώσεις κλοπής και απόπειρας κλοπής, στη Λακωνία

Ιούλιος 04, 2018 - 19:57

Σε συνέχεια του από 27.6.2018 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας, που αφορούσε την εξιχνίαση οκτώ (8) περιπτώσεων κλοπών και αποπειρών κλοπής στη Λακωνία και τη σύλληψη για τις υποθέσεις αυτές ενός 31χρονου και ενός 43χρονου, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, συμπληρωματικά, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας, που διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρεόπολης, εξιχνιάστηκαν ακόμη έξι (6) περιπτώσεις κλοπής και απόπειρας κλοπής σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης, ο 31χρονος και ο 43χρονος από την 20.9.2014 έως και την 10.4.2018, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, διέπραξαν ακόμη πέντε (5) περιπτώσεις κλοπής και μία (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής σε καταστήματα-επιχειρήσεις και οικίες, απ’ όπου αφαίρεσαν συνολικά χρήματα, ηλεκτρονική συσκευή κ.ά..

Η σχηματισθείσα δικογραφία, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γυθείου, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρεόπολης .