Ένας «θαθατζής» Αλέξης... φτυστός Σαμαράς

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ένας «θαθατζής» Αλέξης... φτυστός Σαμαράς

Απρίλιος 07, 2017 - 20:13

Θα.. θα.. θα.. Από τον Σεπτέμβριο που μας έρχεται, οι πρωτοετείς φοιτητές, όπως υποσχέθηκε ο Αλέξης, θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στο Διαδίκτυο, οι νέοι θα παίρνουν επιδότηση ενοικίου, τα νεαρά ζευγάρια θα επιδοτούνται για το πρώτο και το δεύτερο παιδί..

(Προς το παρόν, βέβαια, τα παιδιά αποτελούν... τεκμήριο πλουτισμού και φορολογούνται.)

«Το επόμενο διάστημα ετοιμάζουμε ένα πρόγραμμα αξιοποίησης κτιρίων όπου θα κατοικήσουν νέοι άνθρωποι και επίσης ένα πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου για τους νέους», είπε ο ανοιχτοχέρης Αλέξης στο συνέδριο της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και τα συριζοπουλάκια χειροκροτούσαν χαρωπά, λες και δεν ξέρουν πώς οι γονείς τους τα βγάζουν πέρα, λες και δεν ζουν σε αυτόν τον κόσμο, λες και δεν δουλεύουν όπου να 'ναι για να βγάλουν μια σχολή όπως-όπως. Δεν σηκώθηκε ένα να τον ρωτήσει: Αλέξη, πόθεν πώς και από πού θα βρεθούν τα φράγκα;

(Αλλά έτσι πρέπει, αν θες να μπεις στο σύστημα. Πρέπει από μικρός να εθελοτυφλείς, να χειροκροτείς και να τρέχεις πίσω από τον κάθε «θαθατζή» που υπόσχεται τα πάντα για να έχεις την τύχη μιας Αχτσιόγλου σε δέκα χρονάκια.)

Βρε Αλέξη, δεν μας εξήγησες: Στις καταλήψεις θα στεγάσεις τους νέους; Πείσε πρώτα τους εργαζομένους του υπουργείου Οικονομικών να μετακομίσουν στο κτίριο με το πολύ χαμηλό ενοίκιο που τους πληρώνουμε χρυσάφι (μόνο στην Ελλάδα εργαζόμενοι σε υπουργείο μπορούν να μπλοκάρουν τη μετακόμισή του!), στέγασε τις δημόσιες υπηρεσίες σε δημόσια κτίρια και θα δεις λεφτά που θα σώσεις... Ίσα με εκατό χιλιάδες υποτροφίες.

Αλλά τα συμφέροντα είναι συμφέροντα, ε;

«Σαμαρίζει» ο θαθατζής Αλέξης. Πέρα από το ότι τάζει όπως διαπραγματεύεται, δηλαδή ασύδοτα, αλόγιστα και ασυλλόγιστα, παρουσιάζει success stories που ανήκουν στη φαντασία τη δική του και του Παπά, σκάβει και ανακινεί σκάνδαλα της ΝΔ για να αποπροσανατολίσει τον κόσμο και μοιάζει όλο και περισσότερο στον Αντώνη.

Αλέξη, κούκου! Όσο πιο πολύ φέρνεις στον Σαμαρά, τόσο πιο κοντά στη δική του μοίρα βρίσκεσαι. Και δεν την λες καλή!

Tags: