Πιάσαμε πάτο ή... Διάστημα;

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πιάσαμε πάτο ή... Διάστημα;

Ιανουάριος 31, 2017 - 12:53

Το Σχόλιο του Σωκράτη

Έχουμε πιάσει πάτο ή πιάσαμε Διάστημα;

Γελάει ο κόσμος -και το Σύμπαν!- με την εξαγγελία του Παππά: «Πράττουμε το αυτονόητο. Γιατί είναι απλά αδιανόητο η χώρα μας να μη διαθέτει, σήμερα, διαστημική υπηρεσία».

Το αυτονόητο για τον υπουργό του φιάσκου των τηλεοπτικών αδειών, το αυτονόητο για έναν υπουργό της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που δεν μπορεί να ολοκληρώσει μια ρημάδα διαπραγμάτευση και μια δεύτερη αξιολόγηση, το αυτονόητο για μια κυβέρνηση που στέλνει τη χώρα σε δέκα χρόνια λιτότητας με πλεονάσματα στον Θεό, το αυτονόητο για ένα επιτελείο που ακόμα δεν είναι σε θέση να ξεκαθαρίσει αν το ΔΝΤ θα μείνει ή θα φύγει, το αυτονόητο για μια χώρα όπου δεν λειτουργεί καν η σελίδα του ΑΣΕΠ και που δεν έχει σεντόνια στα νοσοκομεία, είναι να διαθέτει διαστημική υπηρεσία!

Αδιανόητο  δεν είναι για τον Νίκο Παππά και την παρέα του να μην πεθαίνουν πρόσφυγες από αναθυμιάσεις μαγκαλιού στη Μόρια! Αλλά, τι λέω: Με τη συγκυβέρνηση ο κόσμος δεν ψάχνει στα σκουπίδια για να φάει και κανείς δεν πεθαίνει επειδή προσπαθεί να ζεσταθεί! 

Μάλλον προμηθεύονται παραισθησιογόνα από την πιάτσα της Νομικής, δεν εξηγείται αλλιώς!

Τραβάτε, βρε ούφο, να ζεστάνετε κανέναν άνθρωπο, κοιτάξτε να δείτε τι θα κάνετε με τους Τούρκους που εξάγουν τη διάλυση του κράτους τους στο κράτος μας, κουνηθείτε να δουλέψει κάτι σε αυτή τη χώρα και αφήστε το Διάστημα στον Σποκ και στην παρέα του!

Φήμες λένε ότι ο Καμμένος προβάρει ήδη στολή αστροναύτη και τις ατάκες σε στιλ Σαμαρά για να μας πουλήσουν το καινούριο success story.

Φήμες λένε, επίσης, ότι ο Καρανίκας από χθες πατάει συνεχώς το space και περιμένει να διακτινιστεί.

Στη φωτογραφία, ο Σποκ θα μπορούσε να λέει στον Αλέξη ό,τι ο Κιου στον Γουόρφ σε επεισόδιο του «Σταρ Τρεκ»:

Τσίπρας: Τι να κάνω για να σου αποδείξω ότι είμαι άνθρωπος;

Σποκ: Να πεθάνεις...