Ο Λάκης, ο Πάνος, ο Πρίμπους και η ελληνική αξιοπρέπεια

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Λάκης, ο Πάνος, ο Πρίμπους και η ελληνική αξιοπρέπεια

Ιανουάριος 23, 2017 - 13:48

«Μα, επιτέλους, έχασε ο Έλληνας την αξιοπρέπειά του;» Η ερώτηση ανήκει στον Αντώνη Διαματάρη, εκδότη του «Εθνικού Κήρυκα», της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδας της Ομογένειας στις ΗΠΑ. Ο οποίος επειδή τόλμησε να αντικρούσει το... κυβερνητικό ρεπορτάζ του altsantiri Λάκη, ότι ο Καμμένος είχε πολύωρη συνάντηση με το δεξί χέρι του Τραμπ, Πρίμπους («με τον Ράινς Πρίμπους πέρασε τις περισσότερες ώρες του σήμερα στην Ουάσιγκτον ο Πάνος Καμμένος», ανέφερε χαρακτηριστικά το «τσαντίρι») έλαβε τηλεφώνημα του Πάνου ολίγον απειλητικόν.

Διότι είναι απολύτως λογικό το δεξί χέρι του Τραμπ ετούτες τις ημέρες του πανζουρλισμού ελέω ορκωμοσίας του νέου προέδρου να πιάσει κουβέντα ψιλικοκό με τον Πάνο με τις ώρες!

Μόνο που ο Διαματάρης δεν μάσησε καθόλου: «Προφανώς ο κ. Καμμένος δεν γνωρίζει ούτε εμάς, ούτε και την αμερικανική νομοθεσία, σύμφωνα με την οποία, ''η αλήθεια αποτελεί την απόλυτη άμυνα'' σε κάθε περίπτωση και περισσότερο όσον αφορά τα δημόσια πρόσωπα», έγραψε ο εκδότης και.. τέλος.

Τι ξεσήκωσε την αντίδραση του Καμμένου; Το ότι ο Διαματάρης τούς ξεμπρόστιασε, γράφοντας, εν ολίγοις, ότι η ελληνική κυβέρνηση ζήτησε δύο προσκλήσεις για την εκδήλωση της Ομογένειας και τις πήρε, ότι Παππάς και Καμμένος παραβρέθηκαν, αλλά σιγά μην είχαν συνάντηση με όλους τους μεγαλοπαράγοντες και τα μισά λόμπι της Ουάσινγκτον! «Θα συμφωνούσα», έγραψε ο Διαματάρης, «υπό τον όρο ότι δεν θα επιχειρούσαν την παραπληροφόρηση του ελληνικού λαού, ότι δήθεν… θα έχουν συσκέψεις με στελέχη του Λευκού Οίκου και θα θέσουν επί τάπητος θέματα όπως το ΔΝΤ και το Κυπριακό – όπως τα ''παπαγαλάκια'' τους μεταδίδουν στην Ελλάδα. Τέτοια συμπεριφορά είναι ανάξια της Ελλάδας. Ότι θα βγάλουν κάποια φωτογραφία με τον κ. Πρίμπους και τον κ. Τζιτζίκο στη δεξίωση -τι το πιο εύκολο- θα βγάλουν. Όλοι θα βγάλουν μια φωτογραφία μαζί τους στο σύντομο χρονικό διάστημα που θα παραμείνουν εκεί. Ας μην εκθέτουν όμως την Ελλάδα -δηλαδή όλους μας- κι ας μην κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό, με αυτά τα καμώματα κορυφαίοι υπουργοί της… δήθεν αριστερής κυβέρνησης».

Πήγαν τα παιδιά με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο στην Ουάσινγκτον για να βραβεύσουν εκτός τόπου και χρόνου τον Πρίμπους (αλήθεια, για ποιο λόγο; τι έχει κάνει ο Πρίμπους για τη χώρα μας, βρε παιδιά, και του δώσαμε βραβείο και μάλιστα στο άσχετο;) και τα «παπαγαλάκια» εδώ κάτω έπιασαν δουλειά, ότι τάχα μου Παππάς και Καμμένος συζητούσαν το Κυπριακό και την οικονομία της χώρας με μεγαλοπαράγοντες.

Στην πραγματικότητα, το μόνο στο οποίο μπορούν να απαντήσουν και οι δύο είναι αν ήταν καλό το γεύμα στην εκδήλωση της Ομογένειας. Ήταν τόσο καλό, λοιπόν, ώστε να κινητοποιήσουν το πρωθυπουργικό αεροπλάνο; Ε, δεν θα ήταν;.. Καλό και επίσημο. Εδώ ο Παππάς έβαλε ως και... γραβάτα!

Βόλτα με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο πήγε, κύριε Διαματάρη μου, η ελληνική αξιοπρέπεια.

Tags: